info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: Vergeet niet te stemmen vandaag! Dit kan van 7:30 tot 21:00 uur. https://t.co/vh7I6qbHHy - 21-03-2018

Oud-Ledendag
2 april 2017

Dit jaar zal Oud-Ledendag plaatsvinden op zondag 2 april. Een datum relatief laat in het jaar doordat er tot laat in maart wordt doorgeselecteerd voor de felbegeerde plaatsen in de hoofdnummers. Op Oud-Ledendag vindt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van Vereniging Oud Laga plaats. Deze vangt aan met koffie of thee en duurt ongeveer twee uur, waarna er uitgebreid wordt geluncht. Een mooie gelegenheid om bij te praten met uw mede Oud-Lagaaiers! Na de lunch zal er een boot gedoopt worden en kunt u de huidige generatie Lagaaiers aanmoedigen op de Schie. Zij zullen strijden voor de titels Oude Vier, Dames Vier en Jonghe Acht. Nadat de titels zijn uitgereikt kunt u meedoen met de pubquiz en aansluitend genieten van een heerlijk bistro. 

Programma:
10.00 uur - Inloop
10.30 - 12.30 uur - ALV
12.30 - 14.00 uur - Lunch
14.00 - 14.30 uur - Botendoop
14.30 uur - Sparren
16:00 uur - Oud Laga PubQuiz
18:00 uur - Oud Laga Bistro


Botendoop
Dit jaar zal er een viermet gedoopt worden op de Oud-Ledendag. Een Empacher die opmaat gemaakt is in Duitsland. Een boot dit een week later zijn eerste wedstrijd al zal varen tijdens het mannelijk hoofdnummer van de Varsity. Een viermet die het nieuw vlaggenschip zal zijn van Laga's Oude Vier. Tijdens de botendoop zal bekend gemaakt worden welke naam deze nieuwe boot zal dragen.

Sparren: 
De 134e Varsity zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 april. De wedstrijd zal voortaan worden afgesloten door twee hoofdnummer. Naast het Oude vieren veld zal er vanaf heden ook een Dames veld starten. Dit hoofdnummer wordt gevaren in een vierzonder stuurman over twee kilometer. De K.N.S.R.B. erkent dat zij met de Oude Vier slechts een beperkte doelgroep aanspreekt: er bestaat anno 2016 nog steeds niet iets dergelijks voor het Nederlandse damesroeien, terwijl er sinds 1878 veel veranderd is aan ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Daarnaast is het Nederlandse roeien klaar voor een noviteit voor dames toproeiers, gezien de successen van dames op o.a. de afgelopen Olympische Spelen. Er zal daarom vanaf dit jaar gestreden worden voor de titels Oude Vier, Dames Vier en Jonghe acht. Mocht u graag willen meefietsen dan willen we u vragen om een fiets mee te nemen. Mocht u niet in staat zijn om uw fiets te vervoeren dan horen wij dit graag via een mail naar b@laga.nl, wij zullen dan voor u proberen een fiets te regelen. 

Oud Laga PubQuiz en Bistro
Wilt u na het meefietsen met de Jonghe Acht nog even gezellig naborrelen? Schrijf u dan in voor de Pubquiz! De refresh group verzorgt aansluitend aan het huidige programma een pubquiz op Laga voor alle oud-leden. U zich zich binnenkort samen met uw Jonghe Acht, competitieploeg, oud-commissie, maar ook solo opgeven via Facebook. Geen zin om daarna te koken? Geen probleem! De kookhoofden zullen een heerlijk bistro voor u bereiden. Voor slechts €7,50 kunt u genieten van een heerlijke bistro. Voor meer informatie en het opgeven voor de pubquiz en/of eten, houd het Facebook Event in de gaten. Facebook? Zorg ervoor dat u bevriend bent met 'Secretaris Oud Laga' en stay connected! Of ga naar de website voor meer aanvullende informatie.

Bent u benieuwd wie er komen? Dat kunt u hier inzien.

Weerbericht

Windkracht: 4 bft
Windstoten: 35.64 km/u
Windrichting: WNW
Zonsopgang:06:34
Zonsondergang:18:57
Temperatuur: 5.8 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 22-03-2018 09:00

Agenda

MRT
23
HNOT
t/m 26 mrt
APR
1
Skiffhead
t/m 2 apr
APR
2
2e paasdag
t/m 3 apr
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2018 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA