Oud-Laga

Oud Laga is vanzelfsprekend de oud-ledenvereniging van Laga. Zij heeft zich als voornaamste doel gesteld om de toekomst van Laga te ondersteunen, opdat alle toekomstige Lagaaiers evenveel van Laga kunnen genieten als alle Oud Lagaaiers dat hebben gedaan. Daarnaast organiseert Oud Laga allerlei mooie activiteiten om haar leden betrokken te houden en blijvend te enthousiasmeren voor Laga. 

Wat doet Oud Laga voor Laga?
De steun van Oud Laga is de afgelopen jaren onmisbaar geweest voor de vele belangrijke en goede veranderingen die op Laga tot stand zijn gebracht. Oud Laga heeft meegeholpen de nieuwe strategie van Laga te formuleren en te implementeren. Dankzij deze hulp hebben we veel grotere stappen naar een succesvol Laga kunnen maken, dan men ooit voor mogelijk had gehouden. Resultaten van de hulp van Oud Laga zijn bijvoorbeeld de succesvolle groei van 250 naar ruim 700 Lagaaiers, een sterke bestuursstructuur met goede adviesorganen, een goede relatie met de TU Delft en het begeleiden van de verbouwing. 

Bovendien hebben veel Oud Lagaaiers blijk gegeven van hun nog altijd enorme hart voor Laga door een financiële bijdrage te doen aan de verbouwing van Laga. Deze mate van betrokkenheid is op zijn zachtst gezegd uniek en voor Laga bijzonder waardevol.

Wat doet Oud Laga voor Oud Lagaaiers?
De vereniging Oud Laga houdt haar leden op de hoogte van de belangrijkste zaken die op Laga spelen. Leden van Oud Laga worden tevens ieder jaar uitgenodigd voor de Oud Ledendag, de Varsity en borrels op bijvoorbeeld de Raceroei Regatta en de Holland Beker. Dit zijn mooie gelegenheden om weer eens bij te kletsen met andere Oud Lagaaiers uit uw tijd, maar ook om met de huidige Lagaaiers te spreken. Daarnaast wordt er natuurlijk de Drielandentocht georganiseerd, waar u het jaarlijks nog eens kunt opnemen tegen alle andere fietsfanaten van Laga en Oud Laga.
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2023 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA