info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: In een half uur tijd van Amsterdam naar Parijs; Jorne van der Ploeg (rechts) en Joram Overdevest (links) houden zic… https://t.co/gQhX2JDPoR - 02-06-2019

Bedrijfsroeien


Roeien is een unieke teamsport en niet alleen interessant voor onze leden. Op Laga bieden we ook bedrijfsroeien en teambuilding aan voor bedrijven. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze samenwerkingsmogelijkheden. Heeft u zelf een ander idee? Laat het ons weten!
 
Bedrijfsroeien
Roeien is een echte teamsport. Om tot de beste prestaties te komen is samenwerken binnen de roeiwereld, net als op de werkvloer, het sleutelwoord. Samen sporten met collega’s en de wil om te presteren kan zeer stimulerend werken, wat ook in uw bedrijf tot zijn recht zal komen. Zo zal de onderlinge band tussen uw collega’s worden versterkt en bent u samen met uw collega’s in beweging in de buitenlucht.
 
Bedrijfsroeien kan in vele vormen en is geschikt voor alle niveaus. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw collega’s gaan trainen voor de Parthenon Ringvaart Regatta, een roeimarathon van 100 kilometer. Of u kunt een aantal keer trainen om een wedstrijd te starten in het bedrijvenveld op nationale competities. Ook is het mogelijk om een jaar lang te trainen en deel te nemen aan de bedrijfsroeikampioenschappen. Natuurlijk kunt u ook eenmalig kennis maken met de roeisport. Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog andere opties, we gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
 
U zal tijdens het bedrijfsroeien gebruik maken van het materiaal van Laga en u zal worden gecoacht en gestuurd door bevlogen "Lagaaiers” die u de basisvaardigheden van het roeien bij brengen. Als bedrijfsroeiploeg is het ook mogelijk om af en toe mee te eten of te borrelen op Laga. Op deze borrels komt u in contact met enthousiaste studenten, dit kan misschien leiden tot het invullen van vacatures van stages of afstudeerplekken.


 
U kunt bij Laga terecht voor een dagdeel actief samen bezig zijn, met de focus op plezier of juist samenwerking en effectiviteit binnen het team. De invulling van de clinic kan volledig worden voldaan aan uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Laga Business Club via lbc@laga.nl
 

Weerbericht

Windkracht: 2 bft
Windstoten: 12.24 km/u
Windrichting: ZZO
Zonsopgang:05:15
Zonsondergang:22:04
Temperatuur: 14.4 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 16-06-2019 03:00

Agenda

JUN
15
Damen RaceRoeiRegatta/ NK groot
t/m 17 jun
JUN
21
World Cup II, Poznan (Polen)
t/m 24 jun
JUN
22
Orca Slotwedstrijden
t/m 24 jun
JUN
28
Argo Sprints
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA