Materiaalgebruik

Afschrijven van materiaal


Materiaal wordt afgeschreven op de afschrijfcomputer in de Raceroeikamer. Het annuleren van afschrijvingen en het bekijken van een overzicht kan ook via de Lagasite.
 
Boten
Boten mogen twee dagen van tevoren worden afgeschreven. Een aantal boten mag alleen met toestemming van A afgeschreven worden. Vraag je toestemming altijd van tevoren. Op dit moment zijn de W.T. Grothuis, de G.R. Brusse, de Barend Doorduin en de Engelandvaarders Vraag-A Boten. 
 
Ergometers
Ergometers mogen twee dagen van tevoren worden afgeschreven.

Schades melden


Schades
Kleine schades kan je vaak zelf oplossen. Doe dit indien mogelijk, eventueel met behulp van het toolbord. Indien je het niet zelf kan repareren, meldt de schade dan duidelijk en volledig op in het A-boek in de Raceroeikamer. Dan kan de materiaalcommissie helpen.

Grote schades
Als de schade groot is, dient deze altijd direct gemeld te worden in de bestuurskamer of op een andere wijze bij de A. Bel daarna de ploegen die na jou de boot hebben afgeschreven. Bij aanzienlijke schade wordt het op prijs gesteld door Bootsman en materiaalcommissie, als je je hulp of een bedankje aanbiedt.


 
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2021 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA