info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: In een half uur tijd van Amsterdam naar Parijs; Jorne van der Ploeg (rechts) en Joram Overdevest (links) houden zic… https://t.co/gQhX2JDPoR - 02-06-2019

Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: Juni


Huizenroeitoernooi - woensdag 5 juni
Om de huisgenoten van Lagaaiers kennis te laten maken met het roeien, organiseert Laga het huizenroeitoernooi. De verschillende studentenhuizen zullen strijden om de titel van het beste roeiershuis van Delft. De wedstrijden zullen gedurende de middag van start gaan en uiterlijk 23:00 uur zal de activiteit afgelopen zijn.
 
Lente Opvang Middag - vrijdag 7 juni
Deze vrijdag zal er een middag georganiseerd worden voor alle vrijwilligers die gaan helpen tijdens onze Opvang periode. De middag zal informatief zijn met een afsluitende borrel. De borrel zal uiterlijk rond 21:00 afgelopen zijn.
 
Ladies intro - dinsdag 11 juni
Delft heeft altijd al de naam van mannenstad gehad wanneer het aankwam op studie. Gelukkig zien we dat de laatste jaren steeds meer vrouwen hun keuze voor Delft maken. Deze vrouwen willen we ook interesseren voor het roeien. Om deze reden stelt Laga haar terrein en boten beschikbaar voor de Ladies Intro van de TU Delft. 
De dames zullen rond het middaguur op Laga aankomen, in de boot stappen en later op de middag nog een workshop volgen.
 
Laga Business Club Lustrum Dag - vrijdag 14 juni
Onze Laga Business Club bestaat maar liefst 10 jaar! Deze commissie houdt zich ieder jaar bezig om Lagaaiers in contact te brengen met verschillende bedrijven. Daarnaast organiseren ze veel evenementen voor onze partners. Op deze dag zal dan ook hun 2e lustrum gevierd worden. De dag zal om 23:00 afgelopen zijn.
 
Damen Raceroei Regatta - zaterdag 15 juni en zondag 16 juni
Laga organiseert jaarlijks een raceroeiwedstrijd, waar de toproeiers van heel roeiend Nederland op afkomen. Ook dit jaar zal de Damen Raceroei Regatta weer georganiseerd worden op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. Tevens zal de Raceroei Regatta dit jaar een NK zijn. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Zie ook de website: http://damenraceroeiregatta.nl/.
 
Rondom deze wedstrijd zal het drukker dan gewoonlijk zijn op Laga. Er zullen leveranciers aankomen op Laga en de organiserende commissie zal full-time op Laga aanwezig zijn. Dit zal allemaal overdag plaatsvinden.
 
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via b@laga.nl
Met vriendelijke groet,
 
J. (Joris) Ottenheym

Commissaris B (Gebouw) der D.S.R.V. "Laga"

Weerbericht

Windkracht: 2 bft
Windstoten: 9.72 km/u
Windrichting: ZZO
Zonsopgang:05:15
Zonsondergang:22:04
Temperatuur: 12.1 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 16-06-2019 02:10

Agenda

JUN
15
Damen RaceRoeiRegatta/ NK groot
t/m 17 jun
JUN
21
World Cup II, Poznan (Polen)
t/m 24 jun
JUN
22
Orca Slotwedstrijden
t/m 24 jun
JUN
28
Argo Sprints
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA