info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: TU Delta sprak vier van onze roeiers die zich momenteel opmaken voor het WK onder 23 dat 24 tot en met 28 juli plaa… https://t.co/Kp2PtkOmVo - 02-07-2019

Uitslagen Winterwedstrijden

In het weekend van 21 & 22 februari hebben de Van Oord Winterwedstrijden plaatsgevonden, voor Laga zijn op deze wedstrijd vier blikken behaald.
Het enige blik van de zaterdag werd behaald door Laila Youssifou, gecoacht door T. van Breukelen, W.J. van de Westeringh, IJsbrand Haagsma en Jan Klerks die in het Dames Nieuwelingen Skiffveld er met de winst vandoor ging door de concurrentie op ruim een halve minuut te zetten.

Zondag begon het in de ochtend goed met de dames Kate Happee en Ingeborg Dijkstra met coaches Lieske Yntema en Gerrit van Doorn. Zij gingen in het DN2x veld van start. In tegenstelling tot hun concurrentes wisten zij vanaf de start een goede lijn te varen, daardoor haalden zij voor de Kandelaarbrug de eerste boot al in. De dames wisten met een voorsprong van zo'n 20 seconden op de concurrentie over de finish te komen.

Het derde blik van het weekend werd behaald door onze beoogd Oude Vier in de SA4+. De heren wisten het behoorlijk spannend te maken door de jongens van Orca iets voor te laten halverwege de race. Uiteindelijk was het toch de vier van Laga die over de goede eindsprint beschikte en hebben zij met minder dan een seconde voorsprong ten opzichte van de Utrechtenaren de winst binnengesleept.

Het vierde en laatste blik werd behaald door vier mannen uit onze lichte middengroep, gecoacht door W. van Loenen, R. van Horen, V. Wassenaar en Astrid Cohnen. De heren B. Dorsman, N.N. Overkamp, W. Lauwers en S.A. Siemensma met stuurpik Babette Schep gingen in het LN4+ iets langzamer van start dan de concurrentie van Proteus. Het bleken echter onze mannen te zijn die de snelheid tot het eind hoog konden houden en daarmee hun eerste blik van het jaar te bemachtigen.

De volledige lijst met uitslagen is hier te vinden.

Weerbericht

Windkracht: 3 bft
Windstoten: 17.64 km/u
Windrichting: ZZO
Zonsopgang:05:41
Zonsondergang:21:49
Temperatuur: 19.3 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 20-07-2019 04:30

Agenda

AUG
18
OWee
t/m 23 aug
SEP
1
Swim To Fight Cancer
SEP
3
EUC
t/m 9 sep
SEP
8
Rotterdam Harbour Sprint
t/m 9 sep
SEP
13
Army Regatta
t/m 15 sep
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA