Twee Lagaaiers naar wereldbekerwedstrijden in Luze

Ook dit jaar zal er wederom een grote delegatie naar het roeimekka Luzern gaan reizen. O.F.J. Siegelaar en M. Klem zullen de eer van de godin vertegenwoordigen op het Rotsee meer. De selecties hebben afgelopen weekend op de bosbaan in vierzonders plaatsgevonden.

Siegelaar heeft deze week weer voet gezet op Nederlandse bodem, nadat hij een 3e plek wist te behalen met de Bears op de IRA (Nationale kampioenschappen in Amerika). Afgelopen weekend heeft hij een plek in de Holland Acht weten te bemachtigen en zal nu met Simon, Vellenga, Hamburger, Braas, Lucken, Kuiper, Meylink en stuurman Wiersum naar Luzern reizen om de vierde plek om te zetten eremetaal.

Klem is in zijn ergotest van vorige week onder de zes minuten gegaan, maar zal in Luzern nog in de Holland Vier plaatsnemen. Samen met Knab, Klaassen en Hendriks zal hij de boot bemannen.

Voor de Lagaaiers die dit roeigeweld met eigen ogen willen aanschouwen is er natuurlijk de befaamde LALULURE georganiseerd, meer informatie is daarover te vinden op de Nieuwelaan 53.
« Terug
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA