info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: Een overwinning voor mej. L. Youssifou met de Dames Acht op de eerste World Cup in Plovdiv! https://t.co/NpIVF0IAsm - 12-05-2019

Voorbeschouwing Traianus Regatta

Deze zaterdag reizen we met de Bakboord bokaal en de Clubquadruple af naar het zonnige, warme Nijmegen. Hier zullen op de Spiegelwaal twee afstanden verroeid worden, we beginnen de dag met een 2k en zullen ’s middags afsluiten met een 500m. Daarna kan iedereen lekker naar zijn ouders om na de tentamens weer even hoi te zeggen, lekker te eten en paaseieren te komen zoeken omdat er zondag niet gestart wordt.
 
Bakboord bokaal
’s Ochtends vroeg beginnen we met de Dames 1 en de Heren 1 poule. Waar andere verenigingen boten over hebben zullen wij er een paar moeten lenen door het hoge aantal ploegen in de eerste poules. Dames 2 staat op een vierde plek in de bokaal en zal proberen om Orca, Proteus of Skadi uit de top 3 te stoten. Bij de heren staat Heren 4 aan kop, zij zullen hun best doen deze plek te beschermen. Heren 2, op plek 3, heeft echter hard getraind om ook een gooi naar de winst te doen en zullen een serieus gevaar vormen. Verder hebben we nog drie andere herenploegen in poule 1! Omdat we dat graag zo willen houden, zullen zij ook weer lekker hard gaan roeien.
In het tweede blok starten de tweede poules. Hier starten twee mannenploegen van ons in. Heren 10 en Heren 14 gaan dit weekend zien of ze in deze poule thuishoren. Vervolgens starten in de derde dames poule Dames 4 en Dames 6, zij mogen iets langer uitslapen dan de rest dus natuurlijk verwachten we een mooie, gefocuste race!
 
In de middag mogen ze nog een keer laten zien wat ze waard zijn op de 500 meter. Neem die taarten mee naar Delft!
 
Clubquadruple
De dames van de Clubquadruple staan op een zevende plek in de bokaal. Op de Head of the River hebben ze al progressie laten zien ten opzichte van de Gyas-Hunze met het behalen van een vijfde plek. Qua afstanden lijkt de Traianus wel erg op de Gyas-Hunze, zouden ze nu meer ploegen achter zich weten te houden?

Weerbericht

Windkracht: 3 bft
Windstoten: 30.96 km/u
Windrichting: NW
Zonsopgang:05:33
Zonsondergang:21:37
Temperatuur: 11.4 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 21-05-2019 19:00

Agenda

MEI
22
EY-Parthenon Ringvaart Regatta
MEI
25
SIR
t/m 26 mei
MEI
31
Thetis Sprint
JUN
1
ARB
t/m 3 jun
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA