info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: In een half uur tijd van Amsterdam naar Parijs; Jorne van der Ploeg (rechts) en Joram Overdevest (links) houden zic… https://t.co/gQhX2JDPoR - 02-06-2019

Voorbeschouwing Head of the River Amstel

Na een weekend vol wind, onzekerheid en regen is het dit weekend tijd voor de Head. Althans, in verband met het slechte weer gaan de 1e 2 blokken van zaterdag niet door. Het meerendeel van de damesploegen van Laga zal helaas niet kunnen varen morgen. Zaterdagmiddag zal er meer duidelijkheid worden gegeven door de organsiatie over de races op zondag.
 
Eerstejaars Licht
De lichte mannen zullen na hun plek in de subtop van het veld gebrand zijn op een beter resultaat. Op de Head kunnen ze acht kilometer lang laten zien dat ze de tank volledig kunnen openen. Ook starten er vanuit eerstejaarslicht twee roeiers in een combinatie-acht gevormd door vier KNSRB verenigingen. Ook deze boot zal zich proberen te mengen in de top van het veld!
De heer M.L.O. van Nierop zal naast zijn optreden in de KNSRB acht ook in actie komen op zaterdag. Hij zal in het J18 dubbelvieren veld sturen in een combinatieboot.
 
Middengroep Licht
De middengroep lichte heren zullen dit weekend starten in het lichte gevorderde achten veld. Dit maal met de heer M.F.L. Meersman in plaats van de geblesseerde J.E. van Vliet. De mannen zullen hun eerste wedstrijd al vroeg in de ochtend hebben, het inwegen zal namelijk een flinke uitdaging worden! Na deze wedstrijd zullen de heren het de rest van het veld moeilijk proberen te maken op de Amstel en misschien zelfs wel een blik mee terug te nemen naar Delft.
 
Eerstejaars zwaar
De eerstejaars zware mannen zullen na hun degelijke prestatie op de Heineken weer terug willen naar het resultaat op de Winterwedstrijden. In het eerstejaars achten én vieren veld zullen beide boten gaan voor de winst!
 
Middengroep zwaar
De zware mannen van Laga zullen met twee achten ten strijde trekken in het gevorderde veld. De eerste acht zal voorgeslagen worden door de heer D.A. Vos de Wael met hem in de boot zullen de volgende heren plaatsnemen: E.P.J. Van der Maarel, S.B. de Vilder, J. Hurkmans, W.H. van der Meer, Ruben van den Berg (Vidar), F.P.S. Driessen & J.J. van der Ham met stuurpik de heer J.J. van Stam.
In de tweede acht zullen de volgende heren plaatsnemen: D.A.G. van Haasteren, J.P.C. Freund, T. Steegman, M.C. Mulder, D.R. Besten, K.L. Reith, K.P.E. de Koningh & W.A. de Vries met stuurpik de heer F. Louwerse.

Weerbericht

Windkracht: 3 bft
Windstoten: 23.04 km/u
Windrichting: ZZO
Zonsopgang:05:17
Zonsondergang:22:06
Temperatuur: 27.4 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 24-06-2019 11:20

Agenda

JUN
28
Argo Sprints
JUL
3
Henley
t/m 8 jul
SEP
8
Rotterdam Harbour Sprint
t/m 9 sep
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
Social Media
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2019 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA