info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: Geweldige prestaties van de Nederlandse equipe @Roeibond. Laat morgen net zo succesvol zijn! #WRU23Champs https://t.co/un05pFUgpl - 22-07-2017

Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: Juli

 
Botensop - vrijdag 7 juli
Om Laga's vloot klaar te maken voor de vakantie zullen alle roeiploegen nog eenmaal alle boten grondig schoonmaken. Rond 10:00 uur zullen de eerste ploegen beginnen en rond 18:00 uur zal deze grote schoonmaak afgelopen zijn.
 
Internationale uitzendingen
Voor de meeste roeiers zit het roeiseizoen er bijna op. Echter hebben de beste roeiers van Laga deze zomer verschillende internationale uitzendingen verdiend. Zo is er op dit moment een viertal roeiers met coach en stuur afgereisd naar Henley-on-Thames, om daar mee te doen aan the Henley Royal Regatta. Daarnaast reizen er deze zomer drie boten, een lichte mannenacht, een zware mannenacht en een lichte damesskiff af naar Servië om daar te strijden voor de European University Championships. Tot slot gaan er nog drie roeiers trainen bij de KNRB voor verschillende WK's. Zowel op het junioren-WK, het WK onder 23 als het senioren-WK lonkt een plekje voor een Lagaaier deze zomer.
 
Laga in de vakantie
Naast Laga's roeiers, zullen ook Laga's bestuursleden gedurende de vakantie niet altijd op Laga aanwezig zijn. Op www.laga.nl zal binnenkort een overzicht komen te staan wie wanneer via welk telefoonnummer bereikbaar is. Verder kunt u dit mailadres natuurlijk altijd gebruiken voor eventuele vragen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze activiteiten dan kunt u mailen naar b@laga.nl.

Weerbericht

Windkracht: 4 bft
Windstoten: 37.08 km/u
Windrichting: NNW
Zonsopgang:05:49
Zonsondergang:21:42
Temperatuur: 19.2 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 25-07-2017 12:20

Agenda

AUG
2
WK Junioren
t/m 7 aug
AUG
27
Swim to Fight Cancer
SEP
1
SB-EK
t/m 4 sep
SEP
3
Rotterdam Harbour Sprints
t/m 4 sep
SEP
4
Opening Academisch jaar
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
LAGA Evenementen
Samenwerken
Buurtinfo
Lid worden
Schoolroeien
Social Media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2017 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga