info@laga.nl +31(0)15 212 52 66

Twitter: Zaterdag zijn de inschrijvingen voor Parthenon-EY @Ringvaart Regatta geopend, heeft u zich al ingeschreven?… https://t.co/GqN5Gmk0BL - 21-03-2017

Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: Maart

 
Het weer wordt langzaamaan beter dus er zal weer meer geroeid worden. Afgelopen weekend zijn de Winterwedstrijden op de Schie verroeid, waar Laga maar liefst vier overwinningen behaald heeft. Daarnaast staan er met de Heineken Roeivierkamp, de Head of the River Amstel en het NOOC Openingstoernooi drie belangrijke roeiwedstrijden op het programma.
 
Inspraakavond roeibeleid - woensdag 1 maart
Het roeibeleid van Laga wordt constant opnieuw bekeken. Op deze avond geven we Lagaaiers de kans om input te leveren door middel van een brainstormsessie.
 
Bistro ouderejaars - vrijdag 3 maart
Als blijk van waardering naar de ouderejaars Lagaaiers die zich al jaren inzetten voor Laga, wordt er op deze avond een bistro georganiseerd. Er zal lekker gegeten worden en de avond zal om maximaal 23:00 uur afgelopen zijn.
 
Pre-seizoen diner - woensdag 8 maart
Ter voorbereiding op het roeiseizoen zal er een officiële kick-off komen. Deze kick-off is bedoeld voor zowel de roeiers als de coaches en zal in de vorm van een diner plaatsvinden. De avond zal om maximaal 23:00 uur afgelopen zijn.
 
Algemene ledenvergadering - woensdag 22 maart
Om de Lagaaiers op de hoogte te houden van de voortgang van Laga zal er op deze avond een algemene Ledenvergadering gehouden worden.
 
Werkzaamheden gasmeter - vrijdag 24 maart
Op vrijdag 24 maart en voorgaande dagen zullen er op het trottoir voor het gebouw van Laga graafwerkzaamheden plaatsvinden. Deze werkzaamheden vinden plaats om de gasmeter van Laga op te waarderen. Deze werkzaamheden zullen door een professioneel loodgietersbedrijf en door Stedin uitgevoerd worden.
 
Leiden-Delft race - woensdag 29 maart
Ter voorbereiding op de Parthenon-EY Ringvaart Regatta zal de Leiden-Delft race plaatsvinden. De Ringvaartroeiers zullen vanuit Delft naar Leiden roeien en weer terug. De race zal afgesloten worden met een barbecue op Laga. De avond zal om maximaal 23:00 uur afgelopen zijn.
 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze activiteiten dan kunt u mailen naar b@laga.nl.

Weerbericht

Windkracht: 3 bft
Windstoten: 21.96 km/u
Windrichting: Z
Zonsopgang:07:15
Zonsondergang:20:11
Temperatuur: 12.5 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 30-03-2017 04:20

Agenda

APR
1
TweeHead
t/m 2 apr
APR
1
Aegir Lente sprints
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
LAGA Evenementen
Samenwerken
Buurtinfo
Lid worden
Schoolroeien
Social Media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2017 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga