info@laga.nl +31(0)15 212 52 66
Twitter: Lagaaiers werken vandaag aan een case study op @damen #inhousedag @tudelft https://t.co/dLJnjprEmN - 29-05-2017

Aankondiging incidentele activiteiten

Op deze pagina is een maandelijkse aankondiging te vinden van alle niet-periodieke activiteiten op Laga. Alle periodieke activiteiten en contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de pagina 'buurtinfo'.

Maand: Mei

 
Afgelopen weekend is er door Laga in Amsterdam weer hard geroeid. Op zowel de Bosbaan als de Amstel zijn er mooie overwinningen behaald. Daarnaast zit één van Laga's grootste jaarlijkse evenementen, de Damen Raceroei Regatta eraan te komen. Tot slot is gisteren de gasmeter van Laga vervangen.
 
Bij deze een aankondiging voor de activiteiten die in mei zullen plaatsvinden.
 
Algemene ledenvergadering - maandag 1 mei en maandag 22 mei
Laga wil haar leden graag op de hoogte houden van de voortgang van de roeivereniging. Daarom zal er op deze avonden een algemene ledenvergadering gehouden worden. 
 
Damen Raceroei Regatta - zaterdag 6 mei en zondag 7 mei
Laga organiseert jaarlijks een raceroeiwedstrijd, waar de toproeiers van heel roeiend Nederland op afkomen. Ook dit jaar zal de Damen Raceroei Regatta weer georganiseerd worden op de Willem-Alexander Baan te Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Zie ook de website: http://damenraceroeiregatta.nl/.
 
Rondom deze wedstrijd zal het drukker dan gewoonlijk zijn op Laga. Er zullen leveranciers aankomen op Laga en de organiserende commissie zal full-time op Laga zitten. Dit zal allemaal overdag plaatsvinden.
 
LinkedIn avond - vrijdag 12 mei
Om Lagaaiers voor te bereiden op het beroepsleven heeft Laga een Business Club. Deze commissie zal een LinkedIn avond organiseren in samenwerking met een extern bedrijf. De avond zal om 23:00 uur afgelopen zijn.
 
Eerstejaars roeitoernooi - maandag 15 mei
Als ondervereniging van het DSC wil Laga graag de onderlinge banden aanhalen. Daarom organiseert Laga een roeitoernooi voor alle eerstejaars van het DSC. De activiteit zal aan het begin van de middag beginnen en om maximaal 23:00 uur afgelopen zijn.
 
Commissie spardag - woensdag 17 mei
Om alle commissies te bedanken voor hun inzet voor Laga wordt er op deze dag een onderlinge sparsessie georganiseerd. De commissies zullen op de Schie laten zien wie er het snelste roeit. De spar zal in de namiddag beginnen en rond 20:00 uur afgelopen zijn. Om maximaal 23:00 uur zal Laga leeg zijn.
 
Roeiersbistro - vrijdag 19 mei
De eerstejaars roeiers hebben ondertussen al een aantal wedstrijden achter de rug. Om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren wordt er een bistro voor deze roeiers georganiseerd. De avond zal tot maximaal 23:00 uur duren.
 
Dies - woensdag 24 mei
Op deze dag zal de verjaardag van Laga gevierd worden. Deze activiteit zal begin van de middag beginnen en maximaal tot 23:00 uur duren.
 
Familiedag - donderdag 25 mei
Om de familieleden van Lagaaiers de kans te geven Laga en het roeien te ontdekken, wordt er een familiedag georganiseerd. Familieleden zullen hierbij ook de kans krijgen om in de boot te stappen. De dag zal rond 10:00 uur beginnen.
 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze activiteiten dan kunt u mailen naar b@laga.nl.

Weerbericht

Windkracht: 3 bft
Windstoten: 23.04 km/u
Windrichting: WZW
Zonsopgang:05:23
Zonsondergang:21:50
Temperatuur: 17 °C

Bron: buienradar.nl
Update: 30-05-2017 09:00

Agenda

MEI
30
Njord-Laga-Skadi Lentewedstrijden
JUN
1
Vogalonga
t/m 6 jun
JUN
2
Thetis sprints
t/m 3 jun
JUN
3
ARB
t/m 5 jun
JUN
7
Parthenon-EY Ringvaart Regatta
t/m 8 jun
» Meer activiteiten
» Agenda exporteren
LAGA Evenementen
Samenwerken
Buurtinfo
Lid worden
Schoolroeien
Social Media
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2017 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga